Nieuws

Nieuwsbrief mei

Beste lezers,

De maand mei ligt alweer achter ons en we naderen langzaam het einde van het jaar. Toch willen we niet zomaar voorbijgaan aan de afgelopen weken, want mei zat boordevol interessante ervaringen en memorabele momenten. Tijd dus voor een terugblik in onze maandelijkse nieuwsbrief! Ga er lekker voor zitten en geniet van alle hoogtepunten, verhalen en updates van de maand mei.

Veel leesplezier!

De maand begon met onze jaarlijkse internationale activiteit. De liftcommissie had een gezellige avond met poolen georganiseerd voor de internationale studenten van de vereniging. Wij willen iedereen die erbij was enorm bedanken voor de gezelligheid!

Op donderdag 23 mei hadden we ons tweede kroegcollege van het jaar. Deze keer waren we op bezoek bij onze hoofdsponsor, Harvest Digital. Oud Actis-leden Charlotte en Redmer vertelden ons hoe ze via onze studievereniging bij Harvest Digital terecht zijn gekomen, wat hun werkzaamheden daar precies inhouden en hoe het bedrijf functioneert. Daarnaast kregen we zelf een kijkje in het werk. Tijdens een workshop mochten we in groepjes de klantreis van een bedrijf naar keuze onder de loep nemen. Wij willen Redmer, Charlotte en Harvest Digital enorm bedanken voor dit leerzame en leuke kroegcollege!

Dinsdag 28 mei hadden we een bedrijfsbezoek bij RTV Noord, samen met SV KIC, de studievereniging van de communicatiestudies. Bij RTV Noord kregen we een rondleiding achter de schermen en in de studio, en kwamen we zelfs nog even op de radio. Ook werd er een interessante presentatie gegeven over de geschiedenis van RTV Noord en de prestaties van een regionale omroep. Achteraf hadden we nog een netwerkborrel met de leden van KIC om de dag mooi af te sluiten.

De maand kon natuurlijk niet afgesloten worden zonder een borrel. Dit keer was het thema een duo-borrel, waarbij iedereen gezellig in tweetallen verkleed kwam en een drankje deed!

Op maandag 10 juni vind weer eens een algemene ledenvergadering plaats. Tijdens de algemene ledenvergadering wordt het jaar tot nu toe geëvalueerd, de komende periode doorgenomen en wordt het aspirant-bestuur bekendgemaakt! Meld je snel aan: https://www.hmvactis.nl/evenementen/99460-algemene-ledenvergadering

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen

Onze sponsoren